top of page
Søg
  • Jagt 360

Bukkepursch med kamera – næsten ligeså spændende.

Jeg har opdaget en ny måde at gå på jagt. I forbindelse med noget revirarbejde har jeg de sidste to uger været på jagtreviret et par gange med kamera. Efter arbejdet har jeg gået en runde, og kigget efter bukke og tegn på bukke her op til den 16. maj.

Det blev til to gode bukke pursch – de opdagede aldrig jeg var der.

Til gengæld er det ret tydeligt at Råen i granplanteringen havde styr på at jeg var der. Hunden lå ved foden af tårnet og studerede også råen i en halv time på 25 meters afstand. Dejligt med en velopdragen hund ;-)

Alt i alt en meget spændende måde at få en god forståelse for hvad der er på reviret.


Jeg glæder mig nu også til den 16 maj !

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page